Kухни

Защо Нолте

Немските кухни NOLTE са вторият по големина производител в Германия.
Немските кухни NOLTE дават 5 години гаранция за продуктите, които са произведени във фабриката.
NOLTE е основана през 1958 година и до ден днешен е семейна фирма.
Made in GERMANY – фабриката за кухни се намира до Хановер и в нея работят над 1100 служители.
Всеки ден 800 кухни NOLTE потеглят към клиентите, които са в над 60 страни.
Над 100 различни варианта на цветове и материали за кухненските вратички и чела на чекмеджета.
NOLTE e първият немски производител на кухни сертифициран от PEFC® и FSC®,
което означава, че всички продукти отговарят на високи екологични, социални и етични стандарти и материалите идват от гори с устойчиво екологично управление.

Кухните NOLTE - функционалност, практичност и стил.
Убедете се сами...

Детайли
Материали
Дървени кутии за организация в контейнерите
Дървени кутии в три размера, удобно разделят пространството в контейнерите. Това улеснява организацията им. В три различни размера и два финиша - OAK и ASH BLACK.
1/7
Размери
КУХНИ ПО МЯРКА
Когато човек работи прав, оптималното разстояние между плота и лакътя трябва да е 15 см. Благодарение на модулната система на NOLTE и големия избор от височини на цокъла – от 8 до 30 см, може да се постигне височина на работния плот съобразен с всеки ръст.
+32 % ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО
Ако кухнята е малка, долните шкафове могат да бъдат с дълбочина 75 см. С това се печели 32% допълнителен обем за съхранение и повече място върху плота.
+20 % ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО
Може да се спечели повече място за съхранение, ако стандартните долни шкафове с височина 75 см се заменят с тези от линията MATRIX900, които са с височина 90 см.
1/3
Удобства
Повдигащ механизъм за Врати
Стенните модули, които са стъпили на плот, имат механизъм за повдигане. Това улеснява използването на неща, които не винаги е нужно да са видими. Вече може да се поръчат с електрическо задвиждане, както и с вградените профили на MATRIX ART, които заместват дръжките.
Вградено осветление във вертикалните профили
Вградената LED светлина във вертикалния профил заместващ обикновените дръжки, служи като декоративен акцент и има принос в осветлението в кухнята. И 2023та година тя се предлага от NOLTE безплатно.
Контакти на удобно място
Удобство и свобода при разположението на електрически контакти. Серията има USB порт. Може да бъде поръчана в inox или черно.
Метални рулетни врати за горни модули
Рулетни врати за шкафове стъпващи на плот с различна дълбочина и височина. Могат да бъдат в стъкло и метал. Има възможност да бъдат двоен контакт на гърба на модула.
ОПТИМАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО
Височината на контейнерите – 45 cm, позволява съхранение на високи съдове и бутилки. Чрез специален механизъм може да се използва и пространството под шкафа, при височина на цокъла 12 см.
ОПТИМАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО
Специален механизъм позволява използването на целия обем под фурната за съхранение.
ГУМЕНИ УПЛЪТНЕНИЯ
Гумените уплътнения по кантовете на корпусите на кухненските шкафове осигуряват безшумно затваряне на вратите и възпират влизането на прах вътре.
ЕДНОЦВЕТЕН КОРПУС
Цветът на вътрешната част на корпуса и гърба е същия като отвън. В страниците са разпробити отвори през 64 мм, които позволяват поставянето на вътрешния рафт на удобна позиция.
ДОПЪЛНИТЕЛНО ПРОСТРАНСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ
Допълнителен обем за съхранение, при височина на цокъла 12 см и шкафове по-широки от 45 см.
PremiumLINE - ПРАКТИЧНОСТ И ЗДРАВИНА
Механизмите PremiumLINE осигуряват пълно отваряне, плавно затваряне и издържат натоварване до 80 кг. A) PremiumLINE: дълбочината на шкафовете е от 35 до 71 см. B) PremiumLINE Box: височината на страничните части на механизмите осигурява максимален обем за съхранение. C) PremiumLINE Glas: възможност за страници от закалено стъкло.
УДОБЕН ДОСТЪП, ДОБРА ХИГИЕНА
Контейнерите под мивката осигуряват удобен достъп до кофата за боклук и рационално разпределение на горното пространство. Кофата за отпадъци може да бъде отделена в самостоятелен шкаф с цел по-добра хигиена.
Оптимално използване на пространството
Разнообразието от механизми в шкафовете на 30 см, дава възможност да се избере най-подходящия за нуждите и изискванията ви.
ДИЗАЙН И ФУНКЦИОНАЛНОСТ
Разнообразие от вътрешни чекмеджета и контейнери, оптимална организация за съхранение и изчистен дизайн на фронталните елементи.
LED ОСВЕТЛЕНИЕ
Опция за осветление в контейнерите и чекмеджетата. Вградените LED елементи правят всичко, което търсите лесно откриваемо.
ОРГАНИЗАЦИЯ НА ЧЕКМЕДЖЕТА
Различни видове аксесоари, които позволяват оптимална подредба на приборите в чекмеджетата.
ОРГАНИЗАЦИЯ НА КОНТЕЙНЕРИ
Практични и красиви аксесоари за организация, които дават възможност съдовете да са подредени и лесно достъпни, без да се губи място.
Дървени кутии за организация в контейнерите
Дървени кутии помагат да се раздели пространството в контейнерите и да се оптимизира организацията им. Има ги в три размера и два финиша : Оak и Black Ash.
УДОБЕН ДОСТЪП и ФУНКЦИОНАЛНОСТ
Механизмите в ъгловия шкаф позволяват бърз и лесен достъп до нещата, които се съхраняват в него.
СКРИТА КУХНЯ
Високите колони с врати, които се прибират чрез приплъзване, позволяват различно вътрешно разпределение, вграждане на мивки и електроуреди. Когато не готвите, просто може да скриете кухнята.
ФУНКЦИОНАЛНОСТ И КОМФОРТ
Специални модули позволяват съдомиялната машина да бъде монтирана на по-висока позиция, което прави употребата й по-удобна.
ИЗЧИСТЕН ДИЗАЙН
Ако дизайнът изисква по-изчистени решения, вместо с дръжки, горните шкафове могат да бъдат с вградени в дъното алуминиеви профили. Те осигуряват удобно отваряне на вратите. Също така дъното на шкафа може да е светещо - така имате добре осветен работен плот и светлина в шкафа.
5/21

Ако сте се заинтересували от немските кухни NOLTE и искате да Ви информираме своевременно за новите модели, материали, цветове и удобства, споделете

Тази интернет страница е защитена с reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.

само през юли! за всяка закупена немска кухня NOLTE подарък мивка+батерия
ANYTHING. EXCEPT ORDINARY.
София, Симеоновско шосе 16