Представяме ви един успешно завършен проект за обзавеждане на 12 апартамента с цел отдаване под наем. Нашата задача беше да направим дизайн и обзавеждане с мебели, осветителни тела и интериорен текстил, както и да предложим интересни цветови акценти на някои от стените.

Разбира се, всичко започва от кухнята – сърцето на едно жилище. Избрахме подходящ бюджетен модел от немските кухни NOLTE, за да може да се отговори на финансовите рамки на проекта.  Кухнята FEEL , освен че е много приятен на допир и визия супер-матов ламинат, има избор от неутрални цветове, даващи възможност за лесна комбинация с останалото обзавеждане. При проектирането на кухните, трябваше да предвидим пералня, съдомиялна и фурна с топъл плот за вграждане, както и да скрием газовите котлета. За да се оптимизираме пространствата в някои от апартаментите завършихме кухнята с плот за хранене.

За дневните избрахме дивани, които при нужда могат да се превърнат в двойни легла, чрез изтеглянето на втори матрак. Шкафове за телевизори и ниски маси с плотове от грес с ефектни финиши допълват цялостния интериор. Мебелите са на италиански компании, предлагащи обзавеждане за инвестиционни проекти.

Апартаментите с една спалня обзаведохме с двойно легло и гардероб-библиотека, а в тристайните, предложихме многофункционално решение за втората спалня - стенна композиция от плоскости и текстил и две отделни легла, които позволяват сдвояването им при нужда.

Осветителните тела в  апартаментите избрахме от  реномиран испански производител, залагащ на високо качество в  материалите и светлината.

Не направихме компромис и с интериорния текстил - заложихме на леки материи и меки цветове.

Монтажът на немските кухни Nolte и италианските мебели, с които обзаведохме апартаментите, беше осъществен от техническия екип на INTRO Design studio.